Η εταιρεία μας Γ. Κουτσουμπός & Σία Ο.Ε ως επίσημη και εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα Honda Moto Service και πάντοτε με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Honda εγγυάται το άψογο Service της μοτοσικλέτας σας.

Έχουμε ένα μοναδικό team ανθρώπων με μεράκι και τεράστια εμπειρία με παράδοση πάνω από 40 έτη στον χώρο της μοτοσικλέτας το οποίο δύναται να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την μοτοσικλέτα σας.

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και με ειδικό εξοπλισμό (ειδικός υπολογιστής) που μας παρέχεται αποκλειστικά από την επίσημη αντιπροσωπεία της Honda Σαρακάκης Α.Ε  είμαστε σε θέση όχι μόνο να ελέγξουμε την μοτοσικλέτα σας αλλά και να πιστοποιήσουμε την εργοστασιακή λειτουργία της με απόλυτη ασφάλεια.

Στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό θέλετε για την μοτοσικλέτα σας αφού διαθέτουμε on-line άμεση σύνδεση με την κεντρική βάση δεδομένων ανταλλακτικών της Honda και σε πολύ σύντομο διάστημα όχι μόνο έχουμε τον κωδικό του ανταλλακτικού που ψάχνετε αλλά και μια πολύ καλή εκτίμηση του κόστος του.

Επίσης πέρα από τις τυπικές εργασίες του Service μπορούμε και κάνουμε και τις παρακάτω έξτρα εργασίες:

  • Έλεγχος και αλλαγή ελαστικών
  • Ψηφιακή ζυγοστάθμιση με την χρήση υπολογιστή
  • Προγραμματισμός ηλεκτρονικής
  • Tuning τόσο στο ηλεκτρονικό κομμάτι όσο και στο μηχανικό κομμάτι

 

Honda Racing Team - Photo 3 Honda Racing Team - Photo 1 Honda Racing Team - Photo 2 Honda Racing Team - Photo 4